Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

PREDAJ 1 izbový byt s balkónom a parkingom, Ovocné sady, Ivanská cesta, Bratislava Ružinov EXPISREAL

Cena:
139 990,- €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Bratislava II
Obec:Bratislava-Ružinov
Ulica:Ivanská cesta
Kategória:Byty
Druh:1 izbový byt
  
Úžitková plocha:37 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:6 / 7
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:A
Balkón:áno
Parkovanie: Vonk. park. miesto
 
ID inzerátu:1803300253

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás: 1 izbový byt s balkónom a parkingom, v novovzniknutej lokalite Ovocné sady, Ivanská cesta 30 F, blok "J", Bratislava – Ružinov, katastrálne územie Trnávka.

DISPOZÍCIA BYTU: vstupná chodbakúpeľňa s WC, obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou, balkón. Byt je orientovaný na VÝCHODNÚ stranu, s výhľadom do zelene. K bytu prináleží samostatná pivničná kobka a vyhradené parkovacie miesto priamo pred domom. Projektová dokumentácia, aj s detailnými pôdorysmi je k dispozícii k nahliadnutiu v našej RK. Jedná sa o väčší typ 1 izbového bytu, ktorý sa ponúka v projekte Ovocné sady.

ROZLOHA BYTU A POSCHODIE: rozloha bytu je 31,20 m2 + balkón 2,80 m2 + pivnica 2,60 m2, t.j. celková úžitková plocha je 36,60 m2. Byt sa nachádza na 6. podlaží (5 poschodie). Jedná sa o väčší typ jednoizbového bytu, pričom v izbe sú dve okná čo umožňuje opticky miestnosť rozdeliť.

BYT: bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, plastové okná (izolačné troj-sklo s celoobvodovým kovaním), v priestore pre Kuchynskú linku sú pripravené rozvody pre vodu, elektroinštaláciu aj kanalizáciu, priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom, vodovodné batérie, priestorom na práčku, na podlahe sú položené kvalitné laminátové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou na chodbe aj v kúpeľni.

PARKOVANIE: možnosť dokúpiť vyhradené vonkajšie parkovacie státie, ktoré sa nachádza priamo pred domom, priamy výhľad z okna na dané miesto. 

BYTOVÝ DOM: kolaudovaný v roku 2024, vstup na elektronický čip, k dispozícii 2 x výťah. Nosnú konštrukcia stavby tvoria monolitické železobetónové steny, fasáda je s tepelnou izoláciou z minerálnej vlny.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: Ovocné sady sú synonymom kvalitného aj praktického bývania. Táto nová štvrť ponúka funkčnú architektúru a verejné priestory ideálne na pokojné bývanie, šport aj relax. Lokalita sa nachádza v blízkosti nákupných centier: Avion, Shopping Park, IKEA a Pharos. Rodiny ocenia blízkosť najväčšieho detského centra KidsHouse, zatiaľ čo adrenalínové dobrodružstvá ponúka Jump Arena a najväčšia lezecká stena K2. Fitness a wellness centrum Aircraft v susedstve poskytuje ďalšie možnosti pre aktívny životný štýl. Pre milovníkov vodných športov a relaxu pri vode je v blízkosti areál Zlaté piesky, kde si môžete zaplávať, vyskúšať vodné lyže alebo si oddýchnuť na pláži. Lokalita Ovocné sady ponúka aj výborné dopravné napojenie na diaľničný obchvat a novú zastávku MHD s výborným spojením do centra.

VÝHODY PONUKY: Nehnuteľnosť môže byť výborné štartovacie bývanie, rovnako aj bývanie pre starších ľudí, zároveň môže slúžiť na investíciu. Možnosť odpočtu DPH, pri kúpe právnickou osobou, prípadne možnosť kúpy aj na HÚ.

V cene nehnuteľností je zarátaná provízia pre realitnú kanceláriu, právny servis a služby nášho hypotekárneho špecialistu. Cena: 149 990 € (byt 139.990,-EUR + 10.000,-EUR parking).

Byt je kúpou ihneď voľný. Info a obhliadky: 0905 795 736

Zodpovedný maklér:

Meno:Ing. Juraj Švásta
Telefón:0905 795 736
E-mail:expisreal-ZVNC-expisreal.sk
makler

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Súrne hľadáme

pre našich klientov: garsónky, 1- 4 izbové byty a rodinné domy na predaj, alebo prenájom v Bratislave. 

Property management

Pre investorov: Služby spojené s investovaním do nehnuteľností. 
Posledná aktualizácia bola urobená dňa : 18.10.2024